Opvang en overblijf

Op onze school hanteren wij het 5 gelijke dagen model. Dit houdt in dat we elke dag dezelfde schooltijden hanteren (08:25u-14:00u). Hierdoor hoeft uw kind(eren) niet over te blijven tussen de middag. Wel is buitenschoolse opvang (bso) mogelijk. Lees hieronder meer over de opvang en overblijf in Kekerdom en Millingen aan de Rijn. 

Opvang  na school (bso)

De naschoolse opvang én opvang tijdens vakanties van uw kind is mogelijk. Deze buitenschoolse opvang (bso) van uw kind regelt u zelf met een kinderopvangorganisatie. Basisschool Sint Laurentius werkt goed samen met twee kinderopvangorganisaties. Kinderopvang ILO bevindt zich in Kekerdom, in ons eigen schoolgebouw. BSO Op Stelten van Humankind bevindt zich in Millingen aan de Rijn; zij komen uw kind van school ophalen. Meer informatie over de buitenschoolse opvang in Kekerdom en Millingen aan de Rijn vindt u op hun websites:

-    Kinderopvang ILO
-    BSO Op Stelten, Humankind

Voor de buitenschoolse opvang moet u de kinderopvangorganisatie betalen. Mogelijk krijgt u een deel van die kosten vergoed door de Belastingdienst. Kijk voor meer informatie over kinderopvangtoeslag op de website van de gemeente Berg en Dal.